Prioritet obitelji s malodobnom djecom

U protekla dva tjedna zaprimili smo uistinu veliki broj zahtjeva za pomoć. Nažalost, ali svim zahtjevima nismo mogli udovoljiti. Prioritetno smo pomogli obitelji s malodobnom djecom, ali i starijim osobama (preko 65 godina starosti) i to u vidu temeljnih životnih namirnica i higijenskih potrepština.

Pridržavajući se svih mjera zaštite (nošenje medicinske maske, rukavica, održavanje razmaka, itd.), a s ciljem zaštite kako nas samih tako i osoba koje susrećemo, posjetili smo i pomogli ukupno pet obitelji i to s područja općine Vitez (mjesto Poćulica, i središte Viteza), Travnik (mjesto Nova Bila), te obitelj s područja grada Jajce.

U narednom periodu nastavljamo s humanitarnim aktivnostima

U narednom periodu nastavit ćemo s našim aktivnostima na području općina: Travnik, Novi Travnik, Vitez i okolnih mjesta. Prioritetno ćemo pomoć pružati starijim osobama o kojima nema tko da skrbi, i naravno obitelji s djecom koji su od prvog dana našeg postojanja i rada bili prioritet.

NAPOMENA – Ukoliko vam je neophodna pomoć, ili poznajete takvu osobu, slobodno nam se obratite  putem društvenih mreža ili na broj mob: 063-944-819.

U realizaciji ove humanitarne akcije sudjelovali su:

Zahvaljujemo se grupi mladih humanih ljudi “Djeca Nove Bile” od kojih većina više ne živi u BiH ali koji nisu zaboravili pomagati, naprotiv. Također se zahvaljujemo: Slaven Perić, Blaženka i Stipo Matošević, Obitelj Lovrinović, Ankica i Josip Topalović, Elizabet i Davor Topalović, zatim, Sanja Grabovac, Mirza Heljić, Mario i Anita Perić, Dario Perić, Ivana i Marko Matošević, obitelj Andrić iz Nove Bile, Anita i Darijo Matošević.

Naravno veliko hvala i svima vama koji na bilo koji način pratite i podržavate naš rad i naše aktivnosti.

Vaš ADRENALIN.BA – OVDJE zapratite našu Facebook stanicu

Najavljujemo:

#15 Humanitarna akcija!

Kao što smo i obećali naš i vaš portal adrenalin.ba bit će jednostavan, apolitičan, antišovinističan, i nadasve pozitivan u njegovanju i promociji pozitivnih ljudskih vrijednostii!!

Share this: