Obitelj s djecom – prioritet broj jedan

Od samog početka našeg djelovanja obitelj s malodobnom djecom su nam bila prioritet, a tako će ostati i ubuduće. Kada smo dobili zahtjev za pomoć, nismo se uopće dvoumili. Dovoljno je bilo čuti za deseteročlanu obitelj iz mjesta Mošunj, općina Vitez, koja je blagoslovljena s osmero malodobne djece od kojih najmlađe dijete ima svega sedam mjeseci.

Uistinu smo dali svoj maksimum u naporima da pomognemo ovu obitelj obezbjedivši veću količinu prehrambenih namirnica, higijenskih potrepština, odjeće za djecu,  itd. Prilikom realizacije ove humanitarne akcije, osim prijatelja adrenalin.ba portala koji nas redovito pomažu, ovom prilikom s nama su sudjelovali i viteški bajkeri.

Moto klub “Vitezovi MM” po tko zna koji put uz svoje sugrađane

Da pomaganje i humanost uistinu ujedinjuje ljude bez obzira na vjeru i naciju dokaz su i članovi moto kluba “Vitezovi MM” iz Viteza koji su ponovo dokazali da su tu uz svoje sugrađane kad je to potrebno.

“Vitezovi” su osigurali ogrjev (drva) i električni šporet koji su bili neophodni za ovu mnogobrojnu obitelj, ali i uljepšali dan djeci koja su s oduševljenjem i velikom radošću pozirala na motorima viteških bajkera.

“Vitezovi MM” dostavljaju električni šporet

VIDEO

U realizaciji ove humanitarne akcije adrenalin.ba su podržali:

Kao i protekli put zahvaljujemo se grupi mladih humanih ljudi “Djeca Nove Bile” od kojih većina više ne živi u BiH ali koji nisu zaboravili pomagati, naprotiv. Također se zahvaljujemo: Slaven Perić, Blaženka i Stipo Matošević, Obitelj Lovrinović koji su uvijek uz nas.

Zahvaljujemo  se i firmi TO-MA Proizvodno prometno društvo d.o.o. Drvar, kao i Ankici i Josipu Topalović, Elizabet i Davoru Topalović, zatim, Sanji Grabovac, Mario i Anita Perić, Dario Perić, Ivana i Marko Matošević, obitelj Andrić iz Nove Bile, te Aniti Zeko i Darinki Slavnić.

Naravno veliko hvala i svima vama koji na bilo koji način pratite i podržavate naš rad i naše aktivnosti.

Vaš ADRENALIN.BA – OVDJE zapratite našu Facebook stranicu i budite i tijeku s našim humanitarnim aktivnostima! Hvala.

Najavljujemo:

#16 Humanitarna akcija!

Jedino nas humanost može ujediniti!

Share this: