#3 HUMANITARNA AKCIJA – adrenalin.ba & prijatelji portala

Djeca su blago koje trebamo njegovati i čuvati

Dragi prijatelji našeg i vašeg portala, čast nam je i zadovoljstvo objaviti kako će nova školska godina, koja je tek počela, biti sretnija i radosnija za šest socijalno ugroženih učenika OŠ Nova Bila, općina Travnik. Naime, uz pomoć humanih ljudi koji su svojim novčanim prilozima olakšali realiziranje ove humanitarne akcije, šest učenika OŠ Nova Bila, imat će obezbjeđen sendvič do kraja prvog polugodišta ove školske godine.

Za jednog učenika potrebno je 20KM mjesečno

U Bosni i Hercegovini, da bi jedan učenik imao obezbjeđen obrok u vidu sendviča neophodno je mjesečno izdvojiti oko 20 KM. Nažalost, u BiH je mnogo roditelja čija financijska situacija ne dozvoljava da svojoj djeci priušte sendvič u školi. Ova činjenica, ali i zbog spoznaje da su djeca najranjivija kategorija naše društvene zajednice osjetili smo potrebu da damo svoj doprinos u kreiranju što ugodnijeg školskog ambijenta za socijalno ugrožene učenike.

Da učenicima nova školska godina bude veselija

…svojim novčanim prilozima su se pobrinuli prijatelji portala, ali prije svega humani ljudi, i na tome im velika HVALA! To su: obitelj Topalović, obitelj Perić, Martina Džambas, Sanja Grabovac, gospodin inicijala M.S., pekara Modus, kao i kazalište mladih “KORIFEJ” – HKC Nova Bila.

Želite postati dio adrenalin.ba humanog tima i sudjelovati u humanitarnim akcijama koje provodimo?

Zbog sve češćih upita za način na koji bi mogli pomoći svojim novčanim prilozima, odlučili smo se za javno objavljivanje broja računa naše Udruge.

Primalac: IEH IP WWW.ADRENALIN.BA, Nova Bila 3A, 72270 Travnik.
Svrha: Sudjelovanje u humanitarnim akcijama adrenalin.ba portala.

1. Za uplate iz BiH:
UniCredit Bank
Broj računa: 3386702240371004

2. Za uplate iz inostranstva:
UniCredit Bank
SWIFT: UNCRBA 22
IBAN broj računa: BA393386704840372487

Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a, ili društvenih mreža.

  Najavljujemo:

#4 Humanitarna akcija!

Kao što smo i obećali naš i vaš portal adrenalin.ba bit će jednostavan, apolitičan, antišovinističan, i nadasve pozitivan u njegovanju i promociji pozitivnih ljudskih vrijednostii!!

Share this: