VIDEO/FOTO #4 HUMANITARNA AKCIJA – adrenalin.ba & prijatelji portala

Najemotivnija posjeta gradu Jajcu do sada

Dragi prijatelji, posebno emotivna bila je #4 humanitarna akcija koju smo proveli dana 13.10.2019. godine u gradu Jajcu, točnije u mjestu Kuprešani. Nemoguće je ostati ravnodušan kada su djeca u pitanju, pa tako ni mi nismo bili iznimka.

Egzistencijalne probleme prate i zdravstveni

Da egzistencijalne probleme u pravilu prate i veliki zdravstveni problemi potvrdilo se i u slučaju obitelji gospođe Azre Talić i njenih četvero malodobne djece.

Nakon što joj je suprug prije nekoliko godina preminuo uslijed teške i neizlječive bolesti, niti gospođa Azra nije bila pošteđena zdravstvenih problema. Ipak, uspijeva se izboriti sa zdravstvenim poteškoćama koje ju prate kroz život, te se nastavlja boriti i brinuti o svojoj djeci.

Socijalna pomoć od ukupno 60KM za četvero djece

Nažalost, ali život i socijalni nivo pomoći u našoj državi (Bosni i Hercegovini) je jedan od najnižih u Europi, pa tako i Azra i njezinih četvero malodobne djece dobivaju samo šezdeset – 60 KM socijalne pomoći.

Koliko je teško preživljavati s ovakvim primanjima najbolje da si sami pokušate zamisliti!

Skromna pomoć ali ipak pomoć

Nakon poziva gospođe Talić, kao i obično uputili smo se na adresu kako bi se i sami uvjerili u navode i opravdanost zahtjeva za pomoć. POGLEDAJTE KAKO JE BILO!

Hvala prijateljima portala humanim ljudima

Svojim novčanim prilozima u realizaciji ove humanitarne akcije sudjelovali su prijatelji portala, ali prije svega humani ljudi, i na tome im velika HVALA! To su: Ivona i Nikola Franjić, Sandra i Mario Biljaka, Nikola Vuković, kazalište mladih “KORIFEJ” – HKC Nova Bila, i gospodin inicijala B.Č.


  Najavljujemo:

#5 Humanitarna akcija!

Kao što smo i obećali naš i vaš portal adrenalin.ba bit će jednostavan, apolitičan, antišovinističan, i nadasve pozitivan u njegovanju i promociji pozitivnih ljudskih vrijednostii!!

Share this: