Djeca nisu kriva što su rođena u neimaštini

Iskreno govoreći, našu #5 humanitarnu akciju trebali smo uraditi na sasvim drugoj strani BiH, ali su djeca bila presudna u odluci da se po drugi put u nešto manje od mjesec dana vratimo u grad Jajce, mjesto Kuprešani, i da pomognemo osmočlanoj obitelji Talić. Nismo se pokajali, naprotiv!

POGLEDAJTE VIDEO

“Najpotrebnije nam je mlijeko i pelene za najmlađe dijete koje ima 8 mjeseci.” – bile su riječi majke šestero djece.

Socijalna pomoć od cijelih 00,00 KM

Uistinu se morate osjećati nemoćno kada jedva sastavljate kraj s krajem, a socijalni doprinosi po djetetu vam iznose nevjerojatnih nula (0) Konvertibilnih Maraka. Ovakvih slučajeva postoji mnogo više nego možemo i pretpostaviti, ali na svima nama je da damo svoj doprinos kako bi svi imali, ako ništa barem jedan obrok dnevno.

Pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu obitelji Talić

Neophodna je pokrivka za djecu – deke, jastuci i jorgani kako bi zimu što lakše prebrodili. Isto tako, pozivamo sve ljude dobre volje da se obrate osmočlanoj obitelji Talić putem mobilnog telefona 0644339235 ili putem našeg portala i Facebook stranice! Ogrjev je također veliki problem za ovu predivnu i skromnu obitelj. Unaprijed hvala!


  Najavljujemo:

#6 Humanitarna akcija!

Kao što smo i obećali naš i vaš portal adrenalin.ba bit će jednostavan, apolitičan, antišovinističan, i nadasve pozitivan u njegovanju i promociji pozitivnih ljudskih vrijednostii!!

Share this: