ADRENALIN.BA & PRIJATELJI – Prikupljena sredstva za liječenje djevojčice Andreje Laštro

Nešto više od mjesec dana proteklo je od objave našeg videa u kojem smo pozvali prijatelje naše udruge i portala, ali i sve ljude dobre volje da se uključe u prikupljanje sredstava za liječenje malene djevojčice iz Busovače.

Podsjećanja radi sedmogodišnja djevojčica Andrea Laštro od rođenja ima problema s vidom. Zbog problema s vidom, protekle godine Andrea je propustila upisati se u prvi razred osnovne škole. (DETALJNIJE PROČITAJTE OVDJE!)

“Već od rođenja Andrea je imala problema s očima. Niz pregleda i posjeta bolnicama ne samo u BiH već i u susjednim zemljama nije dao nikakvih rezultata!” rekla nam je Andreina majka Slavica.

Neophodna sredstva za odlazak u Njemačku, ali i za daljnje liječenje su prikupljena

Osnovni cilj našeg videa bio je prikupiti sredstva za odlazak malene djevojčice u Njemačku kao i sam ljekarski pregled kako bi se utvrdila stvarna dijagnoza i mogućnost njenog oporavka.

ADRENALIN.BA i obitelj Laštro

Zahvaljujući ljudima velikog i dobrog srca u veoma kratkom periodu prikupljeno je gotovo 6.000KM, što će biti dovoljno ne samo za odlazak već, nadamo se, i za daljnji tretman i liječenje malene Andreje.

Sredstva su uplaćena na poseban Žiro Račun koji je otvoren na ime Andreine majke Slavice Laštro, te će prikupljena sredstva biti upotrijebljena isključivo za Andreino liječenje.

RIJEČI ZAHVALE SVIMA KOJI SU POMOGLI  – POGLEDAJTE VIDEO!

adrenalin.ba

Najavljujemo:

#17 Humanitarna akcija!

Kao što smo i obećali naš i vaš portal bit će jednostavan, apolitičan, antišovinističan, i nadasve pozitivan u njegovanju i promociji pozitivnih ljudskih vrijednostii!!

Share this: