Kazalište mladih Korifej ponovo sudjeluje na „Adventu u Travniku“, a ove godine svoj doprinos će dati i adrenalin.ba portal.

Zajedničkim snagama će izraditi spot o Božiću u Travniku koji će se prikazivati na travničkom Adventu. Adreanalin.ba je bh portal informativno-edukativno-humanitarnog karaktera, zasnovan na ljubavi prema adrenalinu, motociklima, edukaciji, pozitivnoj energiji i HUMANITARNOM RADU. Nastao je kao reakcija na pokušaj da se pomogne socijalno najugroženijim članovima društvene zajednice, kako unutar BiH, tako i u regionu.

Njihova misija je pravovremeno i objektivno informiranje isključivo o aktivnostima koje njeguju pozitivne vrijednosti i doprinose antistresnom društvenom ambijentu. Dakle, bez vijesti iz sfere politike, crne kronike, ili bilo kakve forme negativnih informacija.

Navedeni portal se slobodno može okarakterizirati kao bajkerski portal, što je ujedno i jedna od njegovih osnovnih obilježja. Bajkeri imaju bratstvo i sestrinstvo kao nijedna druga društvena organizacija, to je obitelj koja počiva na principu istinskog poštovanja i brige jednih za druge bez obzira na vjeru i naciju.

Upravo na principima obitelji, zajedništva i brige jednih za druge temelji se i portal adrenalin.ba, a radom na spotu o Božiću u Travniku su to potvrdili jer tako postaju dio manifestacije „Advent u Travniku“, ali i cijele jedne lijepe priče o obilježavanju i proslavi Božića u našoj općini.

IZVOR: travnički.ba

Share this: