Održan najradosniji koncertić na svijetu – Dječji zbor “Radost” HKC-a Nova Bila

Najradosniji koncert na svijetu

Zamislite solistički koncert zbora čiji najmlađi član ima svega tri (3) godine. Upravo takav, dječji zbor “Radost”, smo imali priliku večeras slušati i gledati. Oduševljenje želimo podijeliti s vama.U HKC-u u Novoj Biloj, općina Travnik, večeras je sa početkom u 19 sati održan najradosniji koncert na svijetu. Dječji zbor simboličnog naziva “Radost”, uistinu je bio radostan, veseo i poseban kao nijedan do sada.

Djeca su istinska radost

Iako, kao zbor, postoje tek godinu dana dječji zbor “Radost” iza sebe broji već četiri značajna nastupa, a uspješnu godinu postojanja željeli su zaključiti svojim prvim solističkim koncertom.

Dječica okupljena oko profesorica Andrijane Lončarević i Lucije Džepina, nešto više od godinu dana neprekidno uvježbavajući dječje pjesmice, družeći se svakog ponedjeljka na probama, večeras su odlučili svoju radost podijeliti sa svima nama.

Predivno je bilo vidjeti dječicu kako nasmijani svoju iskrenu i pozitivnu energiju prenose na prepunu dvoranu HKC-a.

“Raditi s ovom djecom je odmor za dušu i tijelo, poručuju nam profesorice Andrijana i Lucija, koje se ovom prilikom žele zahvaliti roditeljima na ukazanom povjerenju. Hvala i Ručni radovi Strukar, s njihovim cvjetovima upotpunili smo ovaj radosni događaj.

Djelić večerašnje atmosfere odlučili smo podijeliti s vama, VIDEO UŽIVAJTE:

Share this: