JAJCE I DALJE GRAD MASOVNOG UBOJICE ULIČNIH I VLASNIČKIH PASA

U kraljevskom gradu Jajcu u posljednjih mjesec i pol dana ubijen je (ili otrovan) veliki broj pasa. O cijelom slučaju upoznati su gotovi svi nadležni organi, a istraga koja je u postupku u koju je uključeno i Županijsko tužilaštvo SBŽ-e/Policijska Uprave Jajce, za sada nije dovela do otkrivanja počinitelja ovih zlodjela.

Na službenoj Facebook stranici Ljubitelji pasa Jajce, dana 29.ožujka. 2020 godine objavljen je status koji u potpunosti prenosimo

“Na dojavu izašli smo danas na teren i naćši ponovo još jedan leš psa u gradskom parku uz samu obalu Plive. Obavjestili i policiju i veterinara. Policija je ubrzo dosla na uviđaj.

Malena žuta ženkica, sićusna mrvica koju su većina građana obožavali, uginula je u mukama. Institucije sem osude ništa nisu poduzele. One koji treba da je briga, baš ih boli briga. Policija pokušava al rezultata nema. Ovo je 32 ubijeni pas trovanjem u zadnjih mjesec i po do sad. Zašto? Ko to radi? Jel moguće da niko ništa ne zna i nije vidio?” pitaju se iz udruženja za Zaštitu pasa grada Jajce.

Fotografija Ljubitelji pasa Jajce.

Vaš ADRENALIN.BA – Ovdje zapratite našu Facebook stanicu! HVALA

Share this: