Jedinstven koncept Bugatti motora

Što bi bilo kada bi se moderni automobilski DNK Bugatti brenda prenio na motore? Što bi bilo kada bi motor, sa svoja dva točka, mogao da probudi u vama istu emociju koju osjećate kada promatrate Bugatti četverotočkaše?

Jedinstveni koncept Bugatti motora

Audacieux model je po svemu sudeći odgovor na sva ta pitanja, a osmišljen je kao odvažna zvijer koja ima predimenzionirani far, prednji točak bez blatobrana i nešto što se najsličnije može opisati kao krosover suradnja Njemačke i Francuske.

Bugatti DNK je evidentan u C oblikovanom dizajnu ovog motora, što je direktna referenca simboličnom C-baru koji većina novih modela ovog brenda posjeduje. Na isti način, detalji ispod fara odgovaraju rešetki hladnjaka, koja je iskonski detalj koji prepoznaju svi fanovi ovog brenda. Također, baš kao automobili, ovaj motor dolazi s dvotonskom šemom boja.

Bugatti logo je vidljiv na kromiranim ratkapama zadnjih točkova, a uzimajući u obzir da je ovo za sada na nivou koncepta, možemo pretpostaviti da će u sebi skrivati električni pogonski sklop.

IZVOR: Luxlife, nezavisne.com

Share this: