KAKANJ – Motociklista izbjegavao dijete na biciklu i smrtno stradao

Dvadesetosmogodišnji motociklista poginuo je saobraćajnoj nesreći u mjestu Vehabi u Kaknju, rečeno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

R.I.P. Foto ilustracija

U nesreći, koja se desila jučer u 17.15 sati, sudjelovali su motociklista i petnaestogodišnje dijete koje je vozilo bicikl, naveli su iz policije za federalne medije.

Očevici nesreće navode da je motociklista stradao pokušavajući da izbjegne maloljetnog biciklistu, koji je odmah prevezen u Dom zdravlja Kakanj.

Na mjesto događaja izašli su pripadnici Policijske stanice Kakanj, gdje su u početku obustavili saobraćaj na toj dionici, te preusmjeravali na alternativnu, da bi nakon nekoliko minuta jednu traku otvorili za saobraćaj.

Tuzla – poginuo dvadesetčetvorogodišnji motociklista

TUZLA – Dvadesetčetvorogodišnji mladić iz Živinica čiji su inicijali M.K. poginuo je u saobraćajnoj nesreći u naselju Ljubače, saopćeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

parked black sports bike
Yamaha motocikl – Foto ilustracija

Do saobraćajne nesreće je došlo kada je M.K. upravljajući motociklom “Yamaha” sletio s kolovoza.

Smrt motocikliste na licu mjesta konstatirao je dežurni ljekar Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla.

Uviđaj ove saobraćajne nesreće, koja se dogodila protekle noći nešto poslije 1.00 sat, izvršili su kantonalni tužitelj i policija.

Tijekom uviđaja, koji je trajao od 1.25 do 4.50 sati, saobraćaj na ovoj dionici puta bio je potpuno obustavljen, prenose nezavisne.

Share this: