MK Jastrebovi G. Vakuf-Uskoplje najavljuju VI. Medjunarodni Mega Moto Party

Kako smo već i najavili MK Jastrebovi Gornji Vakuf-Uskoplje, na čelu s predsjednikom kluba gospodinom Ljubanom Hercegom, dana 08.08.2020. godine organiziraju VI. Medjunarodni Mega Moto Party. Bit će to uistinu mega moto rock skup budući da su MK Jastrebovi već dogovorili nastup s velikanima EX YU rock scene – Van Gogh i Opća Opasnost.

Dogovoren nastup banda Van Gogh

Fotografija MK Jastrebovi G.Vakuf-Uskoplje.MK Jastrebovi dogovorili nastup rock velikana – Opća Opasnost.

To nije sve…

Kako doznajemo na ovogodišnjem VI. Međunarodnom Mega Moto Partiju koji se dana 08.08.2020. godine održava u Gornjem Vakufu – Uskoplju, uz Opću Opasnost i Van Gogh, nastupiti će i bend Jay Bow iz Austrije, čiji je osnivač podrijetlom iz Uskoplja. Band Jay Bow nastao je prije 7 godina i važi za jedan od najboljih live bendova Austrije.

Prije 3 godine u konkurenciji od preko 200 bendova osvojili su 1. mjesto na austrijskom natjecanju, a dosad su dijelili Stage s regionalnim Rock Legendama kao sto su Psihomodo Pop, Yu Grupa i Majke, ali i sa svjetskim imenima kao sto su The Boss Hoss i Uriah Heep. Uz atomsku energiju na Stageu, ovaj bend krasi nevjerojatan vokal Dubravka Lace, ali i gitarska virtuoznost Ivana Boškića. Produkcija prvog albuma je u tijeku, a očekuju se i mnogobrojni nastupi.

Kako u razgovoru za naš portal predsjednik MK Jastrebovi gospodin Ljuban Herceg otkriva, u istoj noći nastupa još jedan fantastičan rock band.

“Kao što smo već i najavili, u G. Vakufu-Uskoplju ove godine pravimo pravi rock & moto spektakl. Pored već najavljenog nastupa dva istinska legendarna rock banda rock grupe Van Gogh i grupe Opća Opasnost, dogovorili smo nastup i Austrijskog banda Jay Bow! Uistinu smo ponosni na činjenicu da smo uspjeli dogovoriti nastupe navedenih rock bandova u jednoj noći, i na najbolji način najavljujemo VI. Međunarodni Mega Moto Party koji će se održati dana 08.08.2020. godine u G. Vakuf – Uskoplje.” rekao je za naš portal predsjednik MK Jastrebovi Ljuban Herceg.

“Pozivamo sve ljude da 08.08.2020.godine dođu iz cijele regije i Europe i da se u G.Vakufu-Uskoplju osjećaju kao kod svoje kuće.” – MK Jastrebovi

Fotografija MK Jastrebovi G.Vakuf-Uskoplje.

Share this: