VI. Međunarodni Mega Moto Party

U članku kojeg smo objavili krajem proteklog mjeseca, kao urednici bajkerskog portala nismo krili oduševljenje spoznajom da su MK Jastrebovi dogovorili nastup jedne od trenutno najvećih rock grupa s EX YU prostora, Van Gogh, na 6. međunarodnom moto susretu koji će se održati iduće godine (08.08.2020. godine).
.

Bezbroj bajkera izrazilo je svoje oduševljenje i već najavilo svoj dolazak u G. Vakuf- Uskoplje, u znak respekta prema naporima koje ulažu MK Jastrebovi u promociji kako svoga kluba tako i sredine iz koje dolaze.

MK Jastrebovi i Zvonimir Đukić Đule – Van Gogh
.
MK Jastrebovi na čelu s predsjednikom kluba gospodinom Ljubanom Hercegom, odlučili su napraviti još jedan iskorak u organizacijskom smislu, te svima dali dodatan povod za dolazak u G. Vakuf-Uskoplje iduće godine. Naime, MK Jastrebovi su dogovorili nastup još jednih rock velikana – band Opća Opasnost.
.
Fotografija MK Jastrebovi G.Vakuf-Uskoplje.
MK Jastrebovi i Opća Opasnost

Van Gogh & Opća Opasnost u istoj noći!?

“Da, istina je, iduće godine pravimo pravi rock & moto spektakl. Dogovorili smo nastup dva istinska legendarna rock banda za istu noć. Dogovorili smo nastup rock grupe Van Gogh i grupe Opća Opasnost! Ponosni smo na činjenicu da smo prvi uspjeli spojiti nastupe ova dva velika rock sastava, i na taj način već sada najavljujemo VI. Međunarodni Mega Moto Party koji će se održati dana 08.08.2020. godine u G. Vakuf – Uskoplje.” rekao je za naš portal predsjednik MK Jastrebovi Ljuban Herceg.

“Pozivamo sve ljude da iduće godine dođu iz cijele regije i Europe i da se u G.Vakufu-Uskoplju osjećaju kao kod svoje kuće.” – MK Jastrebovi

“Već sada možemo najaviti veliki broj gostiju iz cijele Europe, a razloga je više nego dovoljno. Pored glavnih zvijezda večeri, rock bandova Van Gogh i Opća Opasnost, bajkere ali i sve naše goste očekuje izuzetan program uz novu mega koncertnu binu, profesionalnu audio & light produkciju, vatromet, te još dosta iznenađenja za posjetitelje.” dodao je Ljuban Herceg.

Podsjećanja radi

Protekle godine na IV. Međunarodnom moto party u organizaciji MK Jastrebovi, zvijezda večeri je bila grupa “Zabranjeno pušenje.” Ovogodišnji peti po redu Međunarodni moto party u organizaciji MK Jastrebovi, svojim nastupom uveličao je neponovljivi Željko Bebek, koji je pred brojnom publikom izveo svoje najveće hitove.

MK Jastrebovi G.Vakuf-Uskoplje

Svojim djelovanjem, posjetama moto skupovima diljem regiona, sklopljenim prijateljstvima s gotovo svim moto klubovima s kojima su se tijekom godina susretali, jedan su od najboljih primjera funkcioniranja moto kluba kako u organizacijskom tako i u pogledu promocije mjesta i sredine iz koje dolaze.

Moto Klub Jastrebovi svoje korijene postojanja vuče još od 1997. godine, a formalno pravno s djelovanjem počinju 13.11.2002. godine registracijom u poreznoj upravi F BiH. MK Jastrebovi trenutno broje preko 70 članova koji se rado odazivaju i sudjeluju raznim moto skupovima kako u BiH tako i u regionu, ali i širom Europe, te na najbolji način promoviraju ne samo mjesto i sredinu iz koje dolaze, već i našu zemlju.

Kroz dugi niz godina, stjecanjem prijateljstava s članovima ostalih moto klubova, ali i domaćinskim odnosom prema svojim gostima, MK Jastrebovi su postali sinonim i prepoznatljiv brend za, s pravom možemo reći bajkersku sredinu, G.Vakuf-Uskoplje.

Nemoguće je ne primijetiti…

…da su članovi MK Jastrebovi zajedno sa stanovnicima općine G.Vakuf-Uskoplje jedan od najboljih primjera pozitivnog odnosa, prijateljstva, uzajamne potpore i poštivanja, a sve u cilju veličanja i promocije svoje općine kao mjesta koje poželite ponovo posjetiti.

Fotografija MK Jastrebovi G.Vakuf-Uskoplje.

Na kraju..

…neophodno je istaknuti kako MK Jastrebovi daju svoj doprinos kroz pomaganje porodica koje su slabijeg imovnog stanja. Također, redovito pomažu Udruženje za djecu s poteškoćama u razvoju “Leptir”, što je vrijedno svake hvale!

Nema sumnje da će navedeni moto party biti mega susret bajkera iz regiona i Europe, te kako će MK Jastrebovi dati sve od sebe da šesti po redu Moto Party odiše pozitivnom energijom, rock muzikom, i bajkerskim domaćinstvom.

 SRETNU I USPJEŠNU ORGANIZACIJU ŽELI uredništvo adrenalin.ba portala!

Share this: