Stiže nam ljeto i žarke nijanse šminke ponovno dolaze u prvi plan

Sočne i optimistične narančaste nijanse na vrhu su popularnosti. Na proljetnim revijama gotovo su zamijenile kultni crveni ruž, a vizažisti su narančastu boju jednoglasno proglasili glavnom bojom ovog proljeća. Nose se sve teksture i nijanse: mat, sedefaste, sjajne, jarke neonske, svijetle pastelne, nijanse terakote, jantarna, boja mandarine, boja mrkve…

Raspon nijansi narančaste boje pristajat će i plavušama i brinetama i crnkama, a dobro će izgledati i na svijetloj i na tamnoj koži. Ako se odlučite za narančasti ruž, neka vam šminka na očima bude nešto laganija.

Još je jedna prednost naračastih ruževa činjenica da narančaste nijanse dobro pašu ne samo s crnom, bijelom ili tamnozelenom bojom, već ih možete kombinirati i s jakom žutom, bojom karamele, a čak i ružičastom. A ako prvi put koristite narančaste nijanse, savjetujemo vam da eksperiment započnete poluprozirnim narančastim sjajilom.

Narančasti ruževi odlično izgledaju na preplanuloj i svijetloj koži, a najčešće ih viđamo na plavušama i brinetama. Jedna od prednosti je i to što se mogu kombinirati sa svim bojama, od prirodnih zemljanih nijansi pa sve do zelenih.

Pogledajte naš pregled najboljih narančastih nijansi:

1. Ruž Dior Addict Lip Glow, № 004 Coral, Dior

2. Ruž Rouge Coco Shine, № 69 Flirt, Chanel

3. Ruž Ultimate Colour, № 330 The Lips Are On Fire, Catrice

4. Tekući ruž Dior Addict Fluid Stick, № 639 Artifice, Dior

5. Ruž Lancome Rouge In Love Madame Tulipe

6. Ruž Giorgio Armani Rouge Ecstasy Lipstick in Tangerine

7. Ruž Bobbi Brown Lip Color, nijansa Orange

8. Ruž Maybelline New York Vivid Colours lipstick, nijansa Electric Orange

9. Ruž Illamasqua, nijansa Flare

10. Ruž Revlon ColorBurst Lip Butter, nijansa Tutti Frutti

Share this: