Nova Honda CBR600RR-R

Očekuje se da će nova Honda CBR600RR-R biti predstavljena u listopadu/oktobru ove godine, a nastavak natjecanja protiv Kawasaki ZX-6R i Yamaha YZF-R6 slijedi po dolasku na scenu.

New Honda CBR 600RR-1-3

Honda radi na predstavljanu novog modela CBR600RR-R, a izvješća sugeriraju da će japanski proizvođač predstaviti motocikl na tajlandskom MotoGP-u 2020, koji bi trebao započeti  4. listopada/oktobra 2020. godine.

Honda CBR600RR-R bio je jedan od najpopularnijih motocikala od 600 ccm, ali tvrtka je morala usporiti s predstavljanjem i radom na na ovom modelu zbog visokih troškova koji su uključeni u nadogradnju bikea kako bi se udovoljilo strogim normama o emisiji Euro 4 koje su postale obvezne 2017. godine.
New Honda CBR 600RR-1-2
Očekuje se da će Honda CBR600RR-Rposuditi puno stilskih linija od većeg modela CBR1000RR-R. Imala bi dvostruko LED prednje svjetlo s usisnikom zraka postavljenim u sredini. Prednji dio motocikla bit će opremljen “krilima” inspiriranim MotoGP-om koji će mu pružiti snagu pri većim brzinama za bolje upravljanje i kočenje. Budući da je CBR600RR-R pravi sportski bicikl, bit će usmjerena na ergonomiju vožnje.
Honda bi također mogla ponuditi potpuno digitalni instrument u boji motocikla. Ostale značajke mogu uključivati kočnice radijalnim čeljusti s sprijeda, prednje vilice USD, auspuh “ispod” sjdeišta. Što se tiče elektroničkih pomagala, Honda bi mogla napredovati i nuditi različite načine vožnje, ABS, IMU, kontrolu proklizavanja, launch control, itd.
Proizvođači poput Kawasakija i Yamahe i dalje postižu veliki uspjeh u segmentu od 600 ccm sa ZX-6R i YZF-R6. Dakle, prilično je očito da i Honda želi komad torte. No, japanski proizvođač tek treba potvrditi sve detalje o motoru i njegovom debiju.
Trenutni model ostao je nepromijenjen od 2013. godine, te mu je potrebna velika nadogradnja kako bi bila konkurentna ostalim motociklima srednje klase na tržištu.
adrenalin.ba

Share this: