O NAMA

ADRENALIN.BA

Neprofitni bh portal informativno-edukativno-humanitarnog karaktera. Zasnovan na ljubavi prema adrenalinu, motociklima, edukaciji, pozitivnoj energiji, i HUMANITARNOM RADU. Pravovremeno i objektivno vas informiramo o svim događajima u BiH, regionu i svijetu, ali i o svim aktivnostima koje njeguju pozitivne vrijednosti i doprinose antistresnom ambijentu.

“Nastao je kao reakcija na pokušaj da se pomogne socijalno najugroženijim članovima društvene zajednice kako unutar BiH tako i u regionu.”

Inicijalna kapisla koja je inicirala realizaciju i podizanje platforme koju smo nazvali adrenalin bio je susret članova Moto Kluba Free Riders iz Travnika sa izvjesnom ženom koja je molila za hranu ispred jednog trgovačkog centra u Travniku.

U suzama nam je rekla: „dragi ljudi ja i moja djeca nemamo šta da jedemo.“

Nakon što smo se uvjerili u istinitost tih riječi odlučili smo da pokušamo dati svoj doprinos u kreiranju boljeg sutra za socijalno i egzistencijalno ugrožene osobe. Od tog trenutka prioritet su nam postali najugroženiji članovi naše društvene zajednice tj. oni koji uistinu žive na rubu egzistencije.

“Kada smo ušli malo dublje u srž problema ostali smo zapanjeni brojem onih kojima je pomoć, pa i ona najosnovnija neophodna.” 

Nismo sigurni u što smo se upustili, ali u jedno sigurno jesmo: pomagat ćemo svim ljudima bez obzira na vjeru, religiju i naciju, u mjeri u kojoj to budemo mogli.

Čak i kroz razgovor sa prijateljima i poznanicima dobili smo samo riječi hvale i potpore da ustrajemo u HUMANITARNOM naumu. Osim riječi potpore mnogi od naših prijatelja, kako bajkera, tako i od samih građana općine Travnik, Novi Travnik, i Vitez dobili smo određena financijska sredstva koja smo već transferirati na adrese socijalno ugroženih.

Želite nam pomoći da pomognemo drugima? Želite osobno pomoći?

Kontaktirajte nas!

“HUMANITARNE AKCIJE ĆE BITI OBJAVLJIVANE NA NAŠEM PORTALU I DRUŠTVENIM MREŽAMA”

 Unaprijed zahvalna redakcija portala ADRENALIN.BA!!!!

  „Bajkeri imaju bratstvo i sestrinstvo kao nijedna druga društvena organizacija…to je obitelj koja počiva na principu istinskog poštovanja i brige jednih za druge bez obzira na vjeru i naciju“

Na principu obitelji, zajedništva, i brige jednih za druge temelji se i portal adrenalin.ba

POSTANITE ČLAN OBITELJI

Share this: