Pozitivnih primjera ima i zaslužuju pažnju

Kao portal koji njeguje pozitivne vrijednosti, bez ikakvog pokušaja dodvoravanja bilo ćemu osim humanom, pozitivnom i profesionalnom radu svakog pojedinca naše društvene zajednice, ovom prilikom ističemo T.G. – policijskog službenika MUP-a SBK/KSB, Policijska Stanica Travnik.

Bez obzira kakvo mišljenje imali o policiji kao izvršnom organu vlasti u BiH, svakako smo stava da svaki primjer pozitivnog i profesionalnog rada bilo koga, pa tako i policijskih službenika treba potencirati. Radilo se samo o rutinskoj kontroli prometa na magistralnom putu M5, na području općine Travnik, kom prilikom je u večernjim satima zaustavljena ekipa portala adrenalin.ba.

Profesionalan

I sve bi prošlo uobičajeno da policajac T.G. nije sa osmijehom prišao vozilu, te nam glasno i razgovjetno zaželio dobru večer. Nadalje, profesionalnim, ali istovremeno i ljubaznim pristupom, zamolio je vozača motornog vozila za prometnu i vozačku dozvolu. Nakon uvida u dokumenta, te utvđivanja regularnosti vozača i motornog vozila, uz kratku konverzaciju koja je rezultirala upoznavanjem i rukovanjem sa autorom ovog teksta, policajac T.G., zaželivši nam prijatnu večer, svoj “mini” zadatak je priveo kraju.

Rezime

I da, sve bi prošlo nezapaženo da pozitivna energija i profesionalno ponašanje mladog policijskog službenika iz Travnika nije došlo do izražaja, a nas potaklo da pozitivne dojmove podijelimo s vama.

Share this: