Pred nama su ugodni i sunčani dani, uživajte

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera, prognozira Federalni hidrometeorološki zavod.

U Bosni će prevladavati sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove će biti dosta magle i niske naoblake. U Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera, prognozira Federalni hidrometeorološki zavod.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 16 stupnjeva, na jugu zemlje do 19. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30, na jugu zemlje do 32 stupnja.

Biometeorološke prilike su povoljnije u odnosu na prethodne dane. Nakon svježijeg jutra, s odmicanjem dana će u cijeloj zemlji biti ugodnije, uz duže sunčane intervale i ne suviše visoke temperature. Stoga će većina populacije biti boljeg raspoloženja, a tegobe kod kroničnih bolesnika će se umanjiti.

Sutra se u Bosni i Hercegovini prognozira pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle ili niske naoblake. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16, na jugu zemlje do 19 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 32, na jugu do 34 stupnja.

yellow sunflower field during sunset
Ljeto – foto ilustracija

U subotu u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle ili niske naoblake. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17, na jugu zemlje do 21 stupanj. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 28 i 33, na jugu zemlje do 36 stupnjeva.

Share this: