Bez struje, vode, ali nažalost i bez svijeća kao izvora svjetlosti tijekom večeri

Jako tužna priča četveročlane obitelji Čosić zatekla nas je u gradu Jajce. U gotovo samom centru grada živi obitelj Čosić, blago rečeno, žive u neuvjetnim uvjetima. Baraka stara preko šezdeset godina, bez vode i struje, ali što je najtužnije, gotovo bez ikakvih primanja jer doplatak na samo jedno od dvoje djece u iznosu od 30KM nije vrijedan spomena.

POGLEDAJTE VIDEO

Ogrjev/drva i osnovne životne namirnice

Kao što smo već u ranijim humanitarnim akcijama konstatirali, djeca nisu kriva što su rođena u neimaštini, isto tako, ni roditelji te iste djece nisu krivi što ne mogu pronaći zaposlenje. Ovom prilikom barem na kratko obezbijedili smo obitelj Čosić s temeljnim životnim namirnicama i ogrjevom.

Ova tužna priča može doživjeti svoj sretan kraj

Rješenje svih problema obitelji Čosić je zaposlenje Suada Čosića koji očajnički traži bilo kakav posao kako bi svojoj obitelji obezbijedio osnovne uvjete za život i pronašao odgovarajući dom za svoju obitelj. Dakle, pozivamo sve poslodavce s područja općine/grada Jajce ukoliko mogu da u radni odnos prime Suada Čosića, te na taj način pomognu ovu obitelj.

“Sve dobre i humane ljude/poslodavce zainteresirane da pomognu i zaposle Suada Čosića (mob.064-405-1839) pozivamo da se jave redakciji adrenalin.ba portala na (mob. 063-944-819 ili putem društvenih mreža). Unaprijed vam se zahvaljujemo!”

U realizaciji ove humanitarne akcije sudjelovali su:

Obitelj Lovrinović, Neda i Lazar Popović, obitelj Topalović – Ankica i Josip, Elizabet i Davor, zatim, Dejan Džepina, Marko Volić, Ivan Čorić, Ivan Čeko, Goran Čeko, Tonči Vidak, Dragan Đandara, Blanka Perić, Mario i Anita Perić, Zoran i Annemarie Perić, Ana Medić, Anki Šapina, Dragan i Stephanie Perić, obitelj Andrić iz Nove Bile, Obi Frano Šapina, kazalište mladih “KORIFEJ” – HKC-a Nova Bila, kao i gospođa iz Tarčina koja nas od prvog dana podržava u našem radu.

Također veliko hvala – Josipi i Draganu Debeljak kao i njihovoj kćerki Mariji Magdaleni Debeljak, te našem prijatelju i bratu bajkeru Mirzi Heljiću, ali i svima vama koji na bilo koji način pratite i podržavate naše aktivnosti.

  Najavljujemo:

#11 Humanitarna akcija!

Kao što smo i obećali naš i vaš portal adrenalin.ba bit će jednostavan, apolitičan, antišovinističan, i nadasve pozitivan u njegovanju i promociji pozitivnih ljudskih vrijednostii!!

Share this: