Gornji Vakuf-Uskoplje – Otac u zatvoru, majka se preudala, ostali su jedino baka Ziba i djed koji se brinu za svoju malodobnu unučad

Krajem proteklog mjeseca, neposredno pred početak ovog nestvarnog ludila/koronavirus koje je zahvatilo i Bosnu i Hercegovinu, posjetili smo G.Vakuf-Uskoplje. Povod je bila humanitarna akcija za obitelj s četvero malodobne djece koji trenutno žive bez oca i majke.

“Posebnost ove priče leži u činjenici da je baka Ziba preuzela ulogu i oca i majke ove djece.”

POGLEDAJTE VIDEO

U realizaciji ove humanitarne akcije sudjelovali su:

Obitelj Lovrinović, Anela i Ivan Križanac, Ljubica Matošević, obitelj Topalović – Ankica i Josip, Elizabet i Davor, zatim, Sanja Grabovac, Dejan Džepina, Marko Volić, Ivan Čorić, Ivan Čeko, Goran Čeko, Tonči Vidak, Dragan Đandara, Blanka Perić, Mario i Anita Perić, Dario Perić, Ana i Vedran Andrić, Ivana i Marko Matošević, obitelj Andrić iz Nove Bile, Anita i Darijo Matošević, obitelj Kovač iz Nove Bile, kazalište mladih “KORIFEJ” – HKC-a Nova Bila. Također veliko hvala – Josipi i Draganu Debeljak kao i njihovoj kćerki Mariji Magdaleni Debeljak, te našem prijatelju i bratu bajkeru Mirzi Heljiću, ali i svima vama koji na bilo koji način pratite i podržavate naše aktivnosti.

Napomena

U narednom periodu, na području općina: Travnik, Novi Travnik, Vitez i okolnih mjesta, pružat ćemo pomoć starijim osobama od 65 godina kojima je zabranjeno kretanje zbog pandemije virusa korona. Isto tako, na navedenom području, nastavit ćemo s humanitarnim radom u vidu pomoći u dostavljanju temeljnih životnih namirnica potrebitima.

Ostanite zdravo i ostanite doma!

 Najavljujemo:

#13 Humanitarna akcija!

Kao što smo i obećali naš i vaš portal adrenalin.ba bit će jednostavan, apolitičan, antišovinističan, i nadasve pozitivan u njegovanju i promociji pozitivnih ljudskih vrijednostii!!

Share this: