Aktivniji i odlučniji nego ikad…

Kako smo OVDJE i najavili, bez obzira na sigurnosno zdravstvenu situaciju u kojoj se nalazimo, a koja je prouzrokovana pandemijom korona virusa, odlučili smo da ne stajemo s našim redovitim humanitarnim aktivnostima. Naprotiv!

U protekla dva tjedna, na području općina Vitez, Novi Travnik i Travnik,  pridržavajući se svih mjera zaštite (nošenje medicinske maske, rukavica, održavanje razmaka…) posjetili smo i pomogli ni manje ni više nego deset obitelji na način na koji smo to radili i prije (Ogrjev, lijekovi, osnovne životne namirnice, itd…).

Nažalost, svakim danom zahtjeva je sve više i više

U narednom periodu nastavit ćemo s našim aktivnostima na području općina: Travnik, Novi Travnik, Vitez i okolnih mjesta. Prioritetno ćemo pomoć pružati osobama starijim od 65 godina o kojima nema tko da skrbi, te kojima je zabranjeno kretanje zbog pandemije korona virusa, ali i obitelji s djecom koji su od prvog dana našeg postojanja i rada bili prioritet.

NAPOMENA – Ukoliko vam je neophodna pomoć, ili poznajete takvu osobu, slobodno nam se obratite  putem društvenih mreža ili na broj mob: 063-944-819.

U realizaciji ove humanitarne akcije sudjelovali su:

Slaven Perić, Božo i Mara Medić, Smiljan Filipović, Obitelj Lovrinović, obitelj Topalović – Ankica i Josip, Elizabet i Davor, zatim, Sanja Grabovac, Mirza Heljić, Blanka Perić, Mario i Anita Perić, Dario Perić, Ana i Vedran Andrić, Ivana i Marko Matošević, obitelj Andrić iz Nove Bile, Anita i Darijo Matošević, kazalište mladih “KORIFEJ” – HKC-a Nova Bila.

Naravno veliko hvala i svima vama koji na bilo koji način pratite i podržavate naš rad i naše aktivnosti.

POGLEDAJTE VIDEO ZAHVALE

Vaš ADRENALIN.BA – OVDJE zapratite našu Facebook stanicu

Najavljujemo:

#14 Humanitarna akcija!

Kao što smo i obećali naš i vaš portal adrenalin.ba bit će jednostavan, apolitičan, antišovinističan, i nadasve pozitivan u njegovanju i promociji pozitivnih ljudskih vrijednostii!!

Share this: