Kao u pravilu tešku socijalnu situaciju prate i zdravstveni problemi

Dana 13.12.2019. godine posjetili smo gospođu inicijala J.K. u mjestu Nova Bila, općina Travnik, samo nekoliko kilometara od lokacije uredništva našeg i vašeg portala. U trenutku naše posjete J.K. doslovno nije imala osnovnih prehrambenih namirnica, kao niti ogrjeva za predstojeće zimske dane.

Nažalost, kao po nekom nepisanom pravilu tešku socijalnu situaciju prate i zdravstveni problemi, tako je bilo i u ovom slučaju.

POGLEDAJTE VIDEO

Svojim novčanim prilozima…

…u realizaciji ove humanitarne akcije sudjelovali su: Goran Kramar s obitelji, Blanka Perić, Mario i Anita Perić, Zoran i Annemarie Perić, Anki Šapina, Dragan i Stephanie Perić, Mara Džepina, Boris i Ivan – Botić mix Pelet, obitelj Andrić iz Nove Bile, Frano Šapina, Martina Džambas, kazalište mladih “KORIFEJ” – HKC-a Nova Bila, obitelj Biljaka iz Nove Bile kao i jedna gospođa iz Tarčina koja nas od prvog dana podržava u našem radu.

Također veliko hvala – Josipi i Draganu Debeljak kao njihovoj kćerki Mariji Magdaleni Debeljak, zatim, Ivanu Badrovu, te našem prijatelju bratu bajkeru Mirzi Heljiću.

Najavljujemo:

#9 Humanitarna akcija!

Kao što smo i obećali naš i vaš portal adrenalin.ba bit će jednostavan, apolitičan, antišovinističan, i nadasve pozitivan u njegovanju i promociji pozitivnih ljudskih vrijednostii!!

Share this: