Novobiljani za “OŠ Nova Bila”

Dragi prijatelji, kao i na početku prvog polugodišta, čast nam je i zadovoljstvo objaviti kako će i drugo polugodište školske 2019/2020 godine, koje je otpočelo, biti radosnije za pet socijalno ugroženih učenika OŠ Nova Bila, općina Travnik.

Naime, uz pomoć humanih ljudi koji su svojim novčanim prilozima olakšali realiziranje ove humanitarne akcije, pet učenika OŠ Nova Bila, imat će besplatan obrok u vidu sendviča do kraja tekuće školske godine.

“Toplina ovog humanog gesta leži u činjenici da su gotovo svi učesnici koji su pomogli u realizaciji ove humanitarne akcije svoje osnovno školsko obrazovanje završili upravo u OŠ Nova Bila.”

Iznenađenje za dva razreda najmlađih učenika – školski pribor i slatkiši za prvašiće

Najmlađe učenike OŠ Nova Bila, obradovali smo s prigodnim poklonima u vidu školskog pribora i slatkiša, koji su nas uveselili i s oduševljenjem primili u svoje učionice.

“Napustili su BiH ali nisu zaboravili pomagati onima koji su ostali.”

U realizaciji ove humanitarne akcije sudjelovali su:

Obitelj Topalović – Ankica i Josip, Elizabet i Davor, zatim, Dejan Džepina, Marko Volić, Ivan Čorić, Ivan Čeko, Goran Čeko, Tonči Vidak, Dragan Đandara, Blanka Perić, Mario i Anita Perić, Zoran i Annemarie Perić, Ana Medić, Anki Šapina, Dragan i Stephanie Perić, obitelj Andrić iz Nove Bile, Frano Šapina, Martina Džambas, kazalište mladih “KORIFEJ” – HKC-a Nova Bila, kao i gospođa iz Tarčina koja nas od prvog dana podržava u našem radu.

Također veliko hvala – Josipi i Draganu Debeljak kao i njihovoj kćerki Mariji Magdaleni Debeljak koji su pored novčanog priloga osigurali školski pribor i slatkiše za prvašiće.

Isto tako, zahvaljujemo se Ivanu Badrovu, te našem prijatelju i bratu bajkeru Mirzi Heljiću, ali i svima vama koji na bilo koji način pratite i podržavate naše aktivnosti.

Najavljujemo:

#10 Humanitarna akcija!

Kao što smo i obećali naš i vaš portal adrenalin.ba bit će jednostavan, apolitičan, antišovinističan, i nadasve pozitivan u njegovanju i promociji pozitivnih ljudskih vrijednosti!!

Share this: