Marin Krišto – pozitivnost koja ostavlja bez daha

Marin Krišto je 2010. godine doživio povredu kralježnice uslijed koje je ostao nepokretan. Iako je 2014. godine mogao samostalno da napravi otprilike 150 koraka, zbog financijskih nemogućnosti i visokih troškova liječenja, već punih 5 godina nije ustao iz kreveta. Nažalost, kako i sam kaže šanse da ponovno stane na svoje noge, pa i da ponovno sjedi su veoma male, ali ipak postoje.

VIDEO

Njegova majka također ima zdravstvenih poteškoće jer je doživjela moždani udar prije tri godina, te joj je zdravstveno stanje vidno narušeno. Razlog? Možete i sami pretpostaviti. Isto tako, Marinov otac ima diabetes, ali se obitelj Krišto bori kroz život i ne predaje!

“BEZ OBZIRA NA SVE ŠTO MU SE DESILO NISMO UPOZNALI POZITIVNIJU I ZAHVALNIJU OSOBU OD MARINA.”

Ogrjev najpotrebniji

Prilikom naše prve posjete obitelji Krišto, Marin nam je rekao da im je ogrjev najpotrebniji. Drva su stigla na adresu, a zima će biti bezbrižna i topla, i to ne samo ova već i svaka buduća, jer je naša namjera svake godine obezbjediti ogrjev za obitelj Marina Krište!

Pored ogrjeva uručen je i novčani prilog za lijekove i opremanje predstojećih Božićnih blagdana i Novogodišnjih praznika obitelji Krišto, kao i određena količina osnovnih životnih namirnica. Napominjemo kako su braća Boris i Ivan Botić uz besplatan prijevoz ogrjeva također, obitelji Krišto uručili i poklon u vidu prehrambenih namirnica.

Zahvala prijateljima portala ali i našoj braći bajkerima koji daju svaku potporu našem radu

Svojim novčanim prilozima u realizaciji ove humanitarne akcije sudjelovali su prijatelji portala, ali prije svega humani ljudi, i na tome im velika HVALA!

To su: Blanka Perić, Goran Kramar s obitelji, Ivona i Nikola Franjić, Sandra i Mario Biljaka, Mario i Anita Perić, Zoran i Annemarie Perić, Anki Šapina, Dragan i Stephanie Perić, Mara Džepina, Boris i Ivan Botić, obitelj Andrić iz Nove Bile, Frano Šapina, Martina Džambas, kazalište mladih “KORIFEJ” – HKC-a Nova Bila, jedna obitelj iz Goražda, kao i jedna gospođa iz Tarčina koja nas od prvog dana podržava u našem radu, Josipa i Dragan kao njihova kćerka i Maria Magdalen Debeljak, te naš prijatelj brat bajker Mirza Heljić.

Najavljujemo već idući tjedan:

#7 Humanitarna akcija!

Kao što smo i obećali naš i vaš portal adrenalin.ba bit će jednostavan, apolitičan, antišovinističan, i nadasve pozitivan u njegovanju i promociji pozitivnih ljudskih vrijednostii!!

Share this: