Moto Mrazovi

Jučer je na bjelovarskom korzu tradicionalno okićeno najviše božićno drvce koje su ukrasili vrtićarci, djeca iz nižih razreda osnovnih škola te štićenici Udruge s intelektualnim teškoćama ”OŠIT”. Dio djece je bor okitio s tla, a neki su izrazili želju kako bi ga okitili na malo višoj razini.

Zato su se ondje našli vrijedni djelatnici Cvjetnog atelja ”Marina” koji su pripremili cijeli priču oko bora i najmlađima pridržavali ljestve, a tete i učiteljice su se brinule za njihovu sigurnost.

Najveće iznenađenje i oduševljenje djece izazvao je…

…dolazak Moto Mrazova, bajkera prerušenih u djedove Djedove Mrazova ili Božićnjake, kako vam je god draže. Genijalni Moto Mrazovi, inače članovi bjelovarskog kluba White City Riders, sa sobom su poveli Svetog Nikolu, ali i zločestog Krampusa koji je svojom pojavom ipak malo isprepadao najmlađe.

Slatkiši za kraj

No, Nikola i Krampus sa sobom su donijeli mnogo iznenađenja, a najviše u vidu slatkiša što je odmah raspoložilo djecu te izmamilo osmijehe na njihovim licima. U ovom tradicionalnom kićenju koje je postalo jedna lijepa bjelovarska priča, pridružili su se i gradski oci u liku Igora Brajdića, zamjenika gradonačelnika te dogradonačelnice Valne Bastijančić Erjavec koja se na korzu pojavila na jednom od motora Motor Mrazeva.

IZVOR FOTO/VIDEO – bjelovar.live

Share this: