(VIDEO) Ljubav ne poznaje granice: Otac postavio šator ispred bolnice kako bi mogao razgovarati sa sinom preko voki-tokija

Najvažnije mu je da mu se sin oporavi, a dotad će mu biti na dohvat ruke

Roberto Mateš od ponedjeljka kampira ispred pakračke bolnice

Bivši branitelj, razočaran odlukom da se ne dozvoli posjet roditeljima djeci u bolnici, postavio je šator ispred bolnice u Pakracu kako bi bio što bliže svom sinu.

Roberto Mateš od ponedjeljka kampira ispred pakračke bolnice kako bi mogao biti u stalnom kontaktu voki-tokijem sa svojim sinom Šimunom (7 godina).

On se liječi u bolnici, a malom je, kaže, velika utjeha kad zna da je otac blizu. Podsjetimo uprava bolnica dozvoljava jednom roditelju dnevno 15 minutni posjet bolesnoj djeci.

– Zahvalan sam medicinskom osoblju za brigu za dijete, ali želim biti blizu da on zna da je tata blizu i da se možemo čuti, rekao je u videu objavljenom na Facebooku.

Rekao je da su došla dvojica zaposlenika do njega i pitali o čemu se radi. Nakon što im je objasnio situaciju, pustili su ga i nije bilo problema, ističe otac razočaran time što je zabranjeno biti uz dijete u bolnici. Danas je nakratko vidio sina nakon što mu je dopušten kratki posjet.

Najvažnije mu je da mu se sin oporavi, a dotad će mu biti na dohvat ruke, p

Share this: