Viteški bajkeri dali svoj doprinos u borbi Sumeje Đidić protiv aplastične anemije

Aplastična anemija je stanje koje se javlja kada tijelo prestaje proizvoditi dovoljno novih krvnih stanica. Aplastična anemija uzrokuje osjećaj umora, veći rizik od infekcija i nekontroliranog krvarenja. Upravo od ove bolesti boluje Sumeja Đidić.

Sumeja Đidić je 21 godišnja mlada žena iz Viteza, majka i supruga koja je nažalost oboljela od teškog oblika aplastične anemije, te je trenutno smještena na odjelu za hematologiju u Sarajevu. Prima terapiju i koristi lijekove koje večinskim dijelom njena porodica mora kupiti, a ona i muž se nalaze na zavodu za zapošljavanje.

Za sada je novčana pomoć potrebna isključivo za troškove lijekova, i troškove porodice (putovanja za Sarajevo skoro svaki dan, higijenski proizvodi, itd). Isto tako Sumeja je i majka jednog predivnog dječaka koji također ima svoje svakodnevne potrebe.

Moto klub “Vitezovi MM” nastavljaju s humanitarnim radom

Da navedeni troškovi liječenja budu što podnošljiviji pobrinuli su se članovi moto kluba “Vitezovi MM” iz Viteza, koji su posjetili Sumejinu obitelj te donirali novčana sredstva za njezino liječenje. Ovo je samo nastavak humanitarnih aktivnosti koje provode članovi ovog moto kluba.

Fotografija Moto Klub Vitezovi MM.

Ovaj humani gest predstavlja samo nastavak humanitarnih aktivnosti i brige viteških bajkera za svoje sugrađane. Podsjećanja radi, mk “Vitezovi MM” su u mjesecu prosincu 2019 godine, paketićima i zvukom motora obradovali djecu Osnovne Škole “Stara Bila”.

Isto tako, dana 13.12.2019. godine realizirali su humanitarnu akciju za Udrugu Svjetlo iz Viteza, dok su moto susreti koje organiziraju vitezovi u pravilu imaju humanitarnu notu gdje prikupljena novčana sredstva budu donirana u humanitarne svrhe.

Moto klub “Vitezovi MM” jedan su od najboljih i najpozitivnijih primjera brige bajkera za svoju društvenu zajednicu i ljude kojima je pomoć neophodno potrebna.

Fotografija Moto Klub Vitezovi MM.

Share this: